Hae tästä blogista


Konjakki tutuksi -maistelu syyskuun lopulla

Konjakkimaistelu järjestetään  pe 30.9.2016 kello 18.00. Illan oppaana toimii Cognacin maakunnan hyvin tunteva Reijo Rouvinen joka on kouluttautunut aiheeseen paikan päällä, tutustunut alueen "konjakkitaloihin" ja päässyt tekemään omia sekoituksia. Reijo on löytänyt maakunnasta herkullisia juomia mutta myös ihastuttavan vaimonsa Melanie'n. Myös Melanie on lupautunut oppaaksemme konjakkien maailmaan. Pariskunta tulikin jo tutuksi keväällä ranskalaisten viinien maistelussa osalle jäsenistä. 

Saamme kuulla aiheesta pienen luennon, jossa tulee tutuksi konjakin historia, valmistus sekä eri seikat jotka vaikuttavat lopputulokseen. 

Maistelu jakaantuu kolmeen osaan:

1. Tisleen ikä (tähän liittyy kaksi maisteluannosta)

2. Maaperä (tähän liittyy kolme maisteluannosta)

3. Ikäluokitukset (tähän liittyy neljä maisteluannosta)

Mitä: Konjakkimaistelu
Milloin: 30.09.2016 kello 18.00
Missä: Turun keskustassa, paikka ilmoitetaan ilmoittautuneille lähempänä
Hinta: 30 euroa jäseniltä / 40 euroa muilta osallistujilta. Maksu tulee suorittaa Slow Food Turun tilille FI72 3939 0051 7789 83
Mukaan: Laseja 7 kpl (konjakkilaseja niiden ei välttämättä tarvitse olla)
Ilmoittautuminen: niin kauan kuin paikkoja riittää tai viimeistään 16.9.2016 mennessä sähköpostitse nana.korpelainen@arkor.fi ja lunastat paikan itsellesi suorittamalla osallistumismaksun yllä mainitulle tilille. 

PS. Seuraavaksi suuntaamme Luomuspajan sadonkorjuutapahtumaan sunnuntaina 11.9.2016 klo 11-14. Slow Food Festivaaleille Fiskarssiin 1.-2.10.2016 ja luvassa on myös ruuanlaittokurssi marraskuulle. Ja saa ehdottaa toiveita myös muista aktiviteeteista.


Slow Food Turun psta

Nana Korpelainen, pj


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti