Hae tästä blogista

Ferenc Vilisicsin makkarakurssi 11.2.2017 (11-13 ja 13-15)


Ferenc Vilisicsin makkarakurssi 11.2.2017 (11-13 ja 13-15)

​Tunnettu ja arvostettu makkaraosaaja ja Slow Food Helsingin puheenjohtaja  Ferenc Vilisics Helsingistä tulee pitämään meille makkarakurssin.  Tässä linkki juttuun joka kertoo Ferencistä ja hänen kehutuista makkaroistaan. https://viinilehti.fi/2015/08/helsingin-paras-makkara-on-mehukas-ja-mausteinen-napakymppi/ sekä tässä linkki hänen yrityksensä sivuille https://www.feris.fi/pages/frontpage

Kurssi tarjoaa teoriaa makkaran valmistuksesta sekä käytäntöä lihasta lautaselle. Maistelemme aikaansaannoksiamme yhdessä ja saatte makkaraa kotiinkin. 

Kun olimme koolla brasilialaisen ruuan kurssilla moni kuuli kurssista ja esitettiin toive että jos makkarakurssia voitaisiin myydä jo nyt etukäteen joululahjaksi. Tässä nyt sitten vastaamme toiveeseen. Maksettuanne kurssin voitte antaa osoitteen niin laitan teille lahjakortin postissa. Suosio on ollut aika kova, sillä jo lauantaina paikalla olleet tekivät varauksia kurssille. Toinen kursseista on jo käytännössä täynnä. Suosittelen siis nopeaa ilmoittautumista ja maksun suoritusta jos haluat mukaan. 

Paikka:  Turun kaupungin opetuskeittiö Eskelinkatu 3, sama rakennus kuin Eskelinparkkitalo.
Aika: lauantaina  11.02.2017 kello 11.00-13.00 ja 13.00-15.00
Hinta: 40 euroa jäsenet, muilta osallistujilta 45 euroa.
Ilmoittautumiset ja maksut mahdollisimman pian sillä 1. kurssi on lähes täynnä. Ilmoittautuminen sähköpostiin nana.korpelainen@arkor.fi Tiedustele ensin paikkaa sähköpostitse ja paikan varmistumisen jälkeen suorita osallistumismaksu Slow Food Turun tilille  FI72 39390051778983 (S-Pankki). Maksamattomat varaukset raukeavat.
Ota mukaan: essu ja sisätossut/villasukat ja astia herkkujen kotiin viemiseksi.
  

Kuva: Ferenc Vilisics 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti