Hae tästä blogista

Slow Food Turku järjestää Mannerheimin herkut-kurssin la 24.3


Tule mukaan oppimaan yhden tunnetuimman suomalaisen herkkusuun suosikkiruokien tekoa! Kurssi on myös kiva lahja ystävälle tai perheenjäsenelle! Viime vuonna jäsenet pyysivät kurssia ostettavaksi lahjaksi ja vastasimme haasteeseen. Silloinen makkarakurssi oli oikein tykätty lahja. Niin on varmasti Mannerheimin herkut kurssikin.

Tutustumme yhdessä marsalkka Mannerheimille rakkaisiin ruokiin ja kuulemme tämän tunnetun suomalaisen ruokasuhteesta. Luonnollisesti valmistamme yhdessä kolmen ruokalajin päivällisen Mannerheimin suosikeista. 

Alkupala: vorssi + lisäkkeet Pääruoaka: marskin kuha Jälkiruoka: kohokasJos aikaa jää teemme myös bortschia...

Päivän oppaana toimii turkulainen ruuan moniosaaja Antti Nurkka. Antilla on kokemusta huippuravintoloista niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Ravintolauran ja muutamien voitettujen kokkikilpailuiden jälkeen Antti on keskittynyt työssään tuotekehitykseen, uusien tuotteiden markkinointiin ja erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Antti on tehnyt enemmän kuin muutaman Marskin nimikkoannoksen Ravintola Savoyssa, joten voimme olla taattuja että meillä on kurssin aiheeseen oivallinen opettaja. 

Aika: la 24.3.2018 kello 11-14

Paikka: Steiner-koulun kotitalousluokka, os. Mestarinkatu 2, Turku.

Ilmoittautuminen: mahdollisimman pian nana.korpelainen@arkor.fiTiedustele paikkaa ensin ja saatuasi tietää että tilaa on, lunasta paikkasuorittamalla maksu Slow Food Turun tilille FI72 39390051778983 (S-Pankki) Vain maksettu varaus huomioidaan. Jos ostat kurssin lahjaksi, anna osoitteesi että voimme lähettää kurssin tiedot lahjakorttina.

Hinta:  jäsenille 50,00 ja muille / lahjakortti 60,00

Lisätietoa kurssin vetäjästä: http://foodidea.fi/

Mitä mukaan: Sisätossut, essu ja astiat mahdollisille kotiin viemisille. 


Kuva upeasta keittokirjasta Mannerheimin pöydässä. Kurssilla tulee tutuksi myös Mannerheimin herkkuja esittelevät keittokirjat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti