Hae tästä blogista

Pelastetaan pikkuleipäkulttuuri! - kurssi perinteisistä pikkuleivistä 26.9.2019



Isoäidin aikaan Suomessa oli upea pikkuleipäkulttuuri. Nyt pikkuleivät uupuvat herkästi kahvipöydästä tai sitten on tarjolla palmuöljyä tiriseviä ulkomaisia keksejä.Jo edesmennyt ruokatietäjä ja osaaja Visa Nurmikin nosti hienosti tätä jo lähes katoavaa kansanperinnettä esiin keittokirjassaan. Hyvin tehdyt pikkuleivät ovat todellinen herkku ja sopivat vaikka jälkiruuaksikin. Slow Food liikeelle on keskeistä ylläpitää oman ruokakulttuurin perinteitä yllä. On aika pelastaa pikkuleipäkulttuuri! Tartu haasteeseen ja tule mukaan!

Pikkuleipä kurssimme vetää kokenut leipuri Satu Anttila noustelaisesta Nisupaakarit leipomosta. Saamme oppia pikkuleipien tekoon, kuulemme pikkuleipä perinteestä Suomessa ja reseptejä kotiin. Toiveena on ollut muun muassa lusikkaleipien tekeminen. Näitä tehdään ja monia muitakin maistuvia pikkuleipiä.  


Aika:  to 26.9. 2019 kello 18.00 alkaen
Paikka:  Steiner-koulun kotitalousluokka, os. Mestarinkatu 2, Turku.
Ilmoittautuminen: heti tai 15.9.2019 mennessä nana.korpelainen@arkor.fi Tiedustele paikkaa ensin ja saatuasi tietää että tilaa on, lunasta paikka suorittamalla maksu Slow Food Turun tilille FI72 39390051778983 (S-Pankki) Vain maksettu varaus huomioidaan. (huom paikkoja vain 15)
Hinta: jäsenille 10,00 ja muille 20,00  euroa
Mitä mukaan: Sisätossut, essu ja astiat mahdollisille kotiin viemisille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti