Hae tästä blogista

Lammaskurssi sopivasti ennen pääsiäistä to 2.4


Pääsiäinen on ajankohtainen ja lammasherkut torstaina 2.4.2020. Tästä syystä on mukava tehdä lasmmasherkkuja yhdessä uusia ideoita oppien. Ja samalla saamme tehdä Rintalan Lammastilan emännältä ostoksia sekä ennakolta tilaten (jäsenet saavat tästä postia viikkoa ennen). 


Opimme lampaasta ja sen valmistuksesta kaikenlaista hyödyllistä. Kurssi tarjoo kivoja uusia ideoita, koska lammaskurssin nimi on "Lammasta ympäri maailman" joten saamme reseptejä ja vinkkejä niin wokeista, curryistä kuin pastoista sekä pataruiista lampaasta. Hieman ryhmästä ja sen koosta riippuu kuinka monta ruokaa ehdimme valmistaa kurssin aikana.

Lammas on suosittu raaka-aine eri puolilla maailmaa, ja suomalainen karitsan/lampaanliha on huippuluokkaa vertailuissa!  Tule tutustumaan monipuolisiin makumaailmoihin ja poimimaan parhaat vinkit oman kokkauksen piristykseksi!


Aika: To 2.4.2020 kello 18

Paikka:  Steiner-koulun kotitalousluokka, os. Mestarinkatu 2, Turku. Auton voi paikoittaa pihaan. 

Ilmoittautuminen: mahdollisimman pian tai viimeistään 15.3  
nana.korpelainen@arkor.fi 
Tiedustele paikkaa ensin ja saatuasi tietää että tilaa on, lunasta paikka suorittamalla maksu Slow Food Turun tilille FI72 39390051778983 (S-Pankki) Vain maksettu varaus huomioidaan. (huom paikkoja vain 12)

Hinta:  jäsenille 40,00 muille 50,00 euroa.

Lisätietoa: https://www.facebook.com/perinnepata

Mitä mukaan: Kylmälaukku jos ostat pakastettuja lammasherkkuja, sisätossut, essu ja astiat mahdollisille  kotiin viemisille


Kuva: Päivi Lehtonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti