Nyt on paras aika säilöä uutta satoa! Parin tunnin
kurssilla teemme yhdessä sieni-ja kasvissäilykkeen sekä saamme vinkkejä
hapankaalin tekoon. Saat kotiin kasvis- ja sienisäilykkeen sekä kunnon nipun
reseptejä sekä vinkkejä säilöntään. Saamme vinkit myös superterveellisen
hapankaalintekoon. Kurssin vetäjänä toimii erittäin asiantunteva perinnekokki
ja sienituntija Perinnepadan Päivi Lehtonen. Päivi on useimmille tuttu, sillä
on itsekin jäsenemme ja veti meille upean villiyrttikurssin vuosi sitten.
Luomuspajan sadonkorjuutapahtuma Turun Paimalassa on
samaan aikaan ja tapahtumamme on osa tätä sadonkorjuutapahtumaa lokakuun
ensimmäisenä päivänä.
Myynnissä on tuolloin Luomuspajalla paljon
lähituottajien tuotteita kananmunia, viljaa, kasviksia, mehuja, hilloja ja
vaikka mitä.
Paikka: Paimalantie 38, 20380 Turku
Aika: su 1.10.2017 kello 11.00-12.45 ja kurssi II 13.15-15.00
Hinta: jäseniltä 10,00 ja muilta 15,00
Mitä mukaan: Essu
Ilmoittautuminen: Tiedustele paikkaa ensin puheenjohtajalta
nana.korpelainen@arkor.fi ja saatuasi tietää että tilaa on, lunasta paikka
suorittamalla maksu Slow Food Turun tilille FI72 39390051778983 (S-Pankki) Tietoa kurssin vetäjästä ja yrityksestään Perinnepadasta: http://perinnepata.fi/
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti