Hae tästä blogista

Ruokatoimittaja Heli Niemisen kurssi kirjasta Turku lautasella III

la 4.11.2017 kello 10.00 kokkailukurssi Turun Sanomien ansioituneen ruokatoimittajan 
Heli Niemisen johdolla hänen uusimmasta keittokirjastaan. Samalla luonnollisesti saamme haastatella mitä tapahtuu 
Turun ruokaelämässä, kun paikalla on Turun oma ruokakulttuurilähettilääksikin 
valittu toimittaja.

Tästä linkistä pääse lukemaan Heli Niemisen kolmannesta 
Turku lautasella-kirjasta lisää 
http://ruoka.ts.fi/uutiset/uutta-kuumaa-perinteista-vanhaa-kolmas-turku-lautasella-kirja-ilmestyy-alkukesalla/

Heli on nyt valinnut meille kirjasta seuraavanlaisen menuun tehtäväksi ja nautittavaksi:
Alkupalana: Kaskiksen kalaympyrä
Pääruuaksi: Roots Kichenin kasvisruoka jossa muunmuassa tofua ja kukkakaaliwingsejä
Jälkkäriksi: Päärynä tarte tatin
Aika: la 4.11.2017 kello 10.00-
Osoite: Eskelinkatu 3, kotitalousluokka. 
Kurssin hinta: 45,00/ 50,00 euroa isäksi on mahdollisuus ostaa paikan päällä uusin 

Turku lautasella keittokirja hintaan 19,00 euroa
Mitä mukaan: Essu, sisätossut ja astiat mahdollisille kotiin viemisille.
Ilmoittautuminen:  puheenjohtajalle nana.korpelainen@arkor.fi
Tiedustele ensin paikkaa sähköpostitse ja paikan varmistumisen jälkeen suorita 
osallistumismaksu Slow  Food Turun tilille 
FI72 39390051778983 (S-Pankki).




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti