la 4.11.2017 kello 10.00 kokkailukurssi Turun Sanomien ansioituneen ruokatoimittajan
Heli Niemisen johdolla hänen uusimmasta keittokirjastaan. Samalla luonnollisesti saamme haastatella mitä tapahtuu
Turun ruokaelämässä, kun paikalla on Turun oma ruokakulttuurilähettilääksikin
valittu toimittaja.
Tästä linkistä pääse lukemaan Heli Niemisen kolmannesta
Tästä linkistä pääse lukemaan Heli Niemisen kolmannesta
Turku lautasella-kirjasta lisää
http://ruoka.ts.fi/uutiset/uutta-kuumaa-perinteista-vanhaa-kolmas-turku-lautasella-kirja-ilmestyy-alkukesalla/
Heli on nyt valinnut meille kirjasta seuraavanlaisen menuun tehtäväksi ja nautittavaksi:
Alkupalana: Kaskiksen kalaympyrä
Pääruuaksi: Roots Kichenin kasvisruoka jossa muunmuassa tofua ja kukkakaaliwingsejä
Jälkkäriksi: Päärynä tarte tatin
Aika: la 4.11.2017 kello 10.00-
Osoite: Eskelinkatu 3, kotitalousluokka.
Kurssin hinta: 45,00/ 50,00 euroa isäksi on mahdollisuus ostaa paikan päällä uusin
Turku lautasella keittokirja hintaan 19,00 euroa
Mitä mukaan: Essu, sisätossut ja astiat mahdollisille kotiin viemisille.
Ilmoittautuminen: puheenjohtajalle nana.korpelainen@arkor.fi
Tiedustele ensin paikkaa sähköpostitse ja paikan varmistumisen jälkeen suorita
Heli on nyt valinnut meille kirjasta seuraavanlaisen menuun tehtäväksi ja nautittavaksi:
Alkupalana: Kaskiksen kalaympyrä
Pääruuaksi: Roots Kichenin kasvisruoka jossa muunmuassa tofua ja kukkakaaliwingsejä
Jälkkäriksi: Päärynä tarte tatin
Aika: la 4.11.2017 kello 10.00-
Osoite: Eskelinkatu 3, kotitalousluokka.
Kurssin hinta: 45,00/ 50,00 euroa isäksi on mahdollisuus ostaa paikan päällä uusin
Turku lautasella keittokirja hintaan 19,00 euroa
Mitä mukaan: Essu, sisätossut ja astiat mahdollisille kotiin viemisille.
Ilmoittautuminen: puheenjohtajalle nana.korpelainen@arkor.fi
Tiedustele ensin paikkaa sähköpostitse ja paikan varmistumisen jälkeen suorita
osallistumismaksu Slow Food Turun tilille
FI72 39390051778983 (S-Pankki).
FI72 39390051778983 (S-Pankki).
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti