Hae tästä blogista

Italialaisten juustojen maistelu 17.3


Nyt herkutellaan italialaisilla juustoilla

perjantaina 17.3.2017 kello 18.00 saamme oppia italialaisista juustoista ja ennen kaikkea maistelemme niitä Nicola Cafaron johdolla. Hän tuli meille tutuksi jo viime keväänä kun hän opasti meitä italialaiseen kotiruuan saloihin. Maistelupakettiin kuuluu useampaa Nicolan meitä varten Italiasta tilaamaa juustoa. Lisäksi tutuiksi tulee hunaja ja hillo juustojen kaverina. Tutustumme myös viiniin joka sopii näille juustoille. Samalla saamme myös vinkkejä miten hankkia italailaisia herkkuja niin Turusta kuin netistä. Lisäksi juustoillassa voi ostaa Nicolalta jo aiemmin meille tutuiksi tulleita tuotteita: ihanaa pehmeänmakuista neitsytoliiviöljyä ja laadukasta La Molisana-pastaa.

Hinta: maistelupaketti on 20,00 euroa jäseniltä ja 25,00 muilta. 
Aika: perjantaina  17.3.2017 kello 18.00
Paikka: Maistelu on osoitteessa Humalistonkatu 7a C, 6. kerros. Sisäänkäynti sijaitsee Dominon elokuvateatterin ja kristillisen kirjakaupan vieressä.  

Ilmoittautuminen: Paikkoja vain 12, joten ilmoittautuminen hyvä tehdä pian. Ilmoittautuminen sähköpostiin nana.korpelainen@arkor.fi Tiedustele ensin paikkaa sähköpostitse ja paikan varmistumisen jälkeen suorita osallistumismaksu Slow Food Turun tilille  FI72 39390051778983 (S-Pankki). Maksamattomat varaukset raukeavat.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti