Hae tästä blogista

Raakaruokakurssi 1.3.2016 kello 18.00


Tarjolla kurssi ruokatrendien aallonharjalta: raakaruokakurssi!  

Kiinnostaisiko etsiä hyvää ja ennen kaikkea virkeää oloa nyt kun vielä valosta pulaa energian antajana?

Mitä on raakaruoka: Raakaruoka valmistuu ilman uunia ja hellaa. Prosessoituja ainesosia vältetään ja ruokaa kypsennetään korkeintaan 40-47 asteiseksi.
Raakaruuan keskeisiä ainesosia ovat  vihannekset, hedelmät ja marjat. Myös pähkinöitä ja siemeniä käytetään resepteissä runsaasti.
Sauva- ja tehosekoitin ja  raastinrauta ovat keskeisiä työvälineitä. Idättämistä ja hapattamista moni käyttää myös valmistustapoina.
Vetäjänä Slow Food Turun raakaruokakurssilla on mm. Paraisilla kursseja pitänyt raakaruokaosaaja Katarina Jansson-Mackey. Illan aikana käydään  läpi mikä raakaruoka tarkoittaa, mitä keittiökoneita tarvitaan, mitkä ruoka aineet tarvitaan ja sitten valmistamme kolmen annoksen illallisen.

Kurssilla teemme yhdessä alkupalan, pääruaan sekä jälkiruaan sekä vielä juoman. 
Tarjolla siis uusilla ideoilla tehtyjä ja terveellisiä herkkuja.

Ihanat aamiaissmoothiet piristää ketä vaan, eikö?

Osoite: Eskelinkatu 3, kotitalousluokka.
Kurssin hinta 30 euroa jäseniltä 40 euroa muilta.
Ilmoittautumiset: heti tai viimeistään 15.2 mennessä sähköpostiin nana.korpelainen@arkor.fi Tiedustele ensin paikkaa sähköpostitse ja paikan varmistumisen jälkeen suorita osallistumismaksu Slow Food Turun tilille  FI72 39390051778983 (S-Pankki). Maksamattomat varaukset raukeavat, jotta paikat voidaan täyttää uudelleen eikä tilaisuutta tarvitse peruuttaa kannattamattomana kaikkien osallistujien osalta viime tipassa.  


Ota mukaan: essu ja sisätossut/villasukat sekä varoiksi astia kotiin viemisiä varten.















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti