Tarjolla kurssi ruokatrendien aallonharjalta: raakaruokakurssi!
Kiinnostaisiko
etsiä hyvää ja ennen kaikkea virkeää oloa nyt kun vielä valosta pulaa energian
antajana?
Mitä on
raakaruoka: Raakaruoka valmistuu ilman uunia ja hellaa. Prosessoituja ainesosia
vältetään ja ruokaa kypsennetään korkeintaan 40-47 asteiseksi.
Raakaruuan
keskeisiä ainesosia ovat vihannekset,
hedelmät ja marjat. Myös pähkinöitä ja siemeniä käytetään
resepteissä runsaasti.
Sauva-
ja tehosekoitin ja raastinrauta ovat
keskeisiä työvälineitä. Idättämistä ja hapattamista moni käyttää myös
valmistustapoina.
Vetäjänä Slow Food Turun raakaruokakurssilla on mm.
Paraisilla kursseja pitänyt raakaruokaosaaja Katarina Jansson-Mackey. Illan aikana
käydään läpi mikä raakaruoka tarkoittaa, mitä keittiökoneita tarvitaan,
mitkä ruoka aineet tarvitaan ja sitten valmistamme kolmen annoksen illallisen.
Kurssilla teemme yhdessä alkupalan, pääruaan sekä jälkiruaan
sekä vielä juoman.
Tarjolla siis uusilla ideoilla tehtyjä ja terveellisiä
herkkuja.
Ihanat aamiaissmoothiet piristää ketä vaan, eikö?
Osoite: Eskelinkatu 3, kotitalousluokka.
Kurssin hinta 30 euroa jäseniltä 40 euroa muilta.
Ilmoittautumiset:
heti tai viimeistään 15.2 mennessä sähköpostiin nana.korpelainen@arkor.fi
Tiedustele ensin paikkaa sähköpostitse ja paikan varmistumisen jälkeen suorita
osallistumismaksu Slow Food Turun tilille FI72 39390051778983 (S-Pankki).
Maksamattomat varaukset raukeavat, jotta paikat voidaan täyttää uudelleen eikä
tilaisuutta tarvitse peruuttaa kannattamattomana kaikkien osallistujien osalta
viime tipassa.
Ota
mukaan: essu ja sisätossut/villasukat sekä varoiksi astia kotiin viemisiä
varten.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti